Odoo CRM

Odoo/Novosti

Odoo će od sutra na svojim stranicama objaviti novi cjenik, prvi put nakon sedam godina. Naime, Odoo je zadnji put dizao cijene za svoju Enterprise, plaćenu verziju 2015. I s novim cijenama Odoo je i dalje najjeftiniji poslovni softver na tržištu, a mjesečni trošak licenci i dalje vas košta manje od troškova jednog zaposlenika. Želite li proći još jeftinije, implementaciju danas i sutra možete ugovoriti po starim cijenama s bilo kojim partnerom, a kojega možete promijeniti kada god poželite, ovisno o vašim potrebama.

Zašto je Odoo i dalje najjeftiniji?

Odoo pretplata ovisi o broju korisnika. I dok se većina poslovnih softvera bazira samo na pretplati, Odoo uz plaćenu Enterprise verziju ima i besplatnu Community verziju u kojoj plaćate samo održavanje.

Odoo Community verzija ograničena je nekim funkcijama ali je idealna za poduzetnike početnike i manje tvrtke, pa module koji su dostupni i u Community i Enterprise verziji kao što su prodaja, događaji, računovodstvo i kupovina možete postupno dograđivati, ovisno prema potrebama.

Postupna implementacija modula korisni su za vođenje poslovanja na prilagodljiv način što je vrlo važno u ovim težim vremenima inflacije i ekonomske krize.

Kako funkcionira implementacija Odoo sustava

Različite funkcije mogu se ugraditi u isti sustav. Prilagođene aplikacije generiraju se prema poslovnim zahtjevima koristeći Odoo Studio modul. Odoo je model otvorenog koda, pa aplikacije mogu moderirati i programeri trećih strana. U ovome trenutku u Odoo-u je dostupno više od 30 tisuća aplikacija za povezivanje s raznim funkcijama i procesima.

Odoo korisnička podrška

Odoo korisničku podršku pruža različitim kanalima kao što su e-pošta, telefonska podrška i podrška uživo ali i različitim edukacijama, prezentacijama i video tutorijalima koji Odoo funkcionalnosti objašnjavaju na vrlo jednostavan i zabavan način, a prevedene ih možete vidjeti i na našem YouTube kanalu ServisiRAM.

Za informacije o implementaciji i razvoju Odoo poslovnog softvera, možete nas kontaktirati na: odoo@servisiram.hr, info@servisiram.hr

Odoo aplikacije dostupne su na našoj službenoj web stranici ProgRam
Informacije o Odoo poslovnom softveru možete naći na njihovoj službenoj web stranici: odoo.com