Odoo CRM

Koliko košta Odoo?

Odoo će od sutra na svojim stranicama objaviti novi cjenik, prvi put nakon sedam godina. Naime, Odoo je zadnji put dizao cijene za svoju Enterprise, plaćenu verziju 2015. I s novim cijenama Odoo je i dalje najjeftiniji poslovni softver na tržištu, a mjesečni trošak licenci i dalje vas košta manje od troškova jednog zaposlenika. Želite li proći još jeftinije, implementaciju danas i sutra možete ugovoriti po starim cijenama s bilo kojim partnerom, a kojega možete promijeniti kada god poželite, ovisno o vašim potrebama.

Zašto je Odoo i dalje najjeftiniji?

Odoo pretplata ovisi o broju korisnika. I dok se većina poslovnih softvera bazira samo na pretplati, Odoo uz plaćenu Enterprise verziju ima i besplatnu Community verziju u kojoj plaćate samo održavanje.

Odoo Community verzija ograničena je nekim funkcijama ali je idealna za poduzetnike početnike i manje tvrtke, pa module koji su dostupni i u Community i Enterprise verziji kao što su prodaja, događaji, računovodstvo i kupovina možete postupno dograđivati, ovisno prema potrebama.

Postupna implementacija modula korisni su za vođenje poslovanja na prilagodljiv način što je vrlo važno u ovim težim vremenima inflacije i ekonomske krize.

Kako funkcionira implementacija Odoo sustava

Različite funkcije mogu se ugraditi u isti sustav. Prilagođene aplikacije generiraju se prema poslovnim zahtjevima koristeći Odoo Studio modul. Odoo je model otvorenog koda, pa aplikacije mogu moderirati i programeri trećih strana. U ovome trenutku u Odoo-u je dostupno više od 30 tisuća aplikacija za povezivanje s raznim funkcijama i procesima.

Odoo korisnička podrška

Odoo korisničku podršku pruža različitim kanalima kao što su e-pošta, telefonska podrška i podrška uživo ali i različitim edukacijama, prezentacijama i video tutorijalima koji Odoo funkcionalnosti objašnjavaju na vrlo jednostavan i zabavan način, a prevedene ih možete vidjeti i na našem YouTube kanalu ServisiRAM.

Za informacije o implementaciji i razvoju Odoo poslovnog softvera, možete nas kontaktirati na: odoo@servisiram.hr, info@servisiram.hr

Odoo aplikacije dostupne su na našoj službenoj web stranici ProgRam
Informacije o Odoo poslovnom softveru možete naći na njihovoj službenoj web stranici: odoo.com