Odoo i KPMG suradnja

Odoo i KPMG sklopili suradnju/Odoo modul za računovodstvo

KPMG je Odoo prepoznao kao inovativnu tvrtku koja se trudi razumjeti i pomno analizirati različite poslovne procese i na temelju toga vršiti implementaciju. Osim toga Odoo poslovni softver nudi veliki izbor aplikacija i sve je na jednome mjestu što štedi novac i vrijeme.

Odoo je u lipnju sklopio dugoročnu suradnju s belgijskom poznatom velikom računovodstvenom tvrtkom KPMG i to nakon intenzivnog istraživanja druge strane.

Odabrali smo Odoo jer su nas uvjerili svojom naprednom tehnologijom, razumijevanjem ciljeva svojih klijenata, a pogotovo zbog cjelovite i integrirane ponude svojih aplikacija, naglasili su u KPMG-u.

Budući da digitalizacija igra sve važniju ulogu u pravilnom funkcioniranju i konkurentskom pozicioniranju tvrtki, vrlo je važno da se tvrtke opreme pravim softverom i stalno analiziraju svoje poslovne procese kako bi zadržale jaku poziciju na tržištu. Zbog toga su se, kažu u belgijskom KPMG-u , odlučili za jedinstvenu potpuno integriranu platformu koja omogućuje besprijekornu komunikaciju i nesmetanu suradnju s njihovim klijentima, a prije svega na automatizaciju mnogih procesa.

Osim toga tvrde da su Odoo prepoznali kao tvrtku koja je uvijek na čelu inovacija, integrirajući jedinstvene značajke. Tisuće tvrtki suočene su s industrijom koja se stalno mijenja. Odoo je stoga sebi postavio cilj da ih vodi, razumije njihove procese i razvija alate koji su im potrebni. Zajednička misija obiju tvrtki je pružiti svojim klijentima, bez obzira na njihovu veličinu, savjete i digitalne alate koji su im potrebni za uspješno postizanje svojih poslovnih ciljeva. Najavljena je i daljnja suradnja oko pomoći i savjeta korisnicima pri implementaciji Odoo poslovnog softvera te oko poboljšanja Odoo računovodstvenog modula.

Iskustva raznih Odoo klijenata diljem svijeta možete pogledati na Odoo službenoj web stranici odoo.com

Odoo aplikacije dostupne su na našoj web stranici: ProgRAm

Video je ovdje