Odoo Roadshow Zagreb

Odoo Roadshow Zagreb/Day after

Nakon dvogodišnje pauze, Odoo Roadshow ponovo putuje po svjetskim gradovima. 26. svibnja Odoo Roadshow održan je i uz Zagrebu, a Servisi Ram su kao partner na zajedničkom panelu s klijentom i partnerom Omnizon publici predstavili iskustva pri implementaciji te prednosti ovog poslovnog ERP softvera koji je mnogim našim klijentima pomogao u organizaciji poslovanja i omogućio im poslovni rast.

S ponosom smo kao Odoo Ready partner sudjelovali u Odoo Roadshowu u Zagrebu te zajedno s našim partnerom Omnizon pred brojnom publikom predstavili mogućnosti i prednosti Odoo poslovnog softvera. Govorili smo i o načinima uspješne implementacije te što tvrtke, prema našim iskustvima, uz pomoć ovakvog sustava mogu dobiti.

Odoo svake godine predstavlja novu verziju svog softvera, a ovaj događaj organiziraju u gradovima diljem svijeta kao priliku za njegovu cjelovitu demonstraciju pred brojnim IT stručnjacima, voditeljima timova i pružateljima usluga.

Svaka tvrtka je priča za sebe i svakom klijentu pristupamo individualno. Implementacija može biti gotova i za dan, dva ali može trajati i dulje vrijeme, ovisno o željama i potrebama klijenata. Naše klijente nastojimo što više educirati na zabavan način i trudimo se da naš odnos ne bude samo poslovni, već je to i friendly odnos uz međusobno povjerenje, istaknula je direktorica Servisi Ram-a Andreja Šturlan.

Dodala je i da svakom klijentu sugerira skicu poslovnog procesa prema njegovim napucima, a rezultat dugoročne suradnje je pouzdana korisnička i tehnička podrška koja ne staje.

Dvorana zagrebačkog hotela Dubrovnik bila je puna. Hvala svima koji su se odazvali ovom događaju!

S našim klijentima gradimo dugogodišnje povjerenje i uvijek volimo reći da je njihov uspjeh i naš uspjeh!

Odoo aplikacije dostupne su na našoj stranici ProgRam