odoo is coming to zagreb

Odoo Roadshow dolazi u Zagreb!

Odoo svake godine predstavlja novu verziju svog softvera, a ovaj događaj prava je prilika za cjelovitu demonstraciju i prezentaciju Odoo rješenja. Odoo Roadshow okuplja poslovne ljude, voditelje timova, IT stručnjake i pružatelje usluga iz cijeloga svijeta kako bi formirali zajednicu posvećenu učenju o rješenjima za upravljanje poslovanjem. Odoo Roadshow organizira se u gradovima diljem svijeta, a u Zagrebu gostuje 26. svibnja u hotelu Dubrovnik od 18 do 21 sat. Odoo vam može pomoći u razvoju vašeg poslovanja s potpuno integriranim paketom aplikacija koje će zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe. Stoga se predbilježite za ovaj događaj. Čekamo vas!

Što je Odoo?

Odoo je vodeći ERP sustav otvorenog koda s mnoštvo modula, a u svijetu ga koristi više od pet milijuna ljudi. Pogodan je za poduzetnike početnike, male ali i velike tvrtke baš zato što je jednostavan i prilagodljiv za upotrebu i jako može uštedjeti vrijeme i novac. Odoo je user friendly, stalno se usavršava i nadograđuje kako bi što više pojednostavio tvrtkama, a njegov stručni tim i brojni partneri u različitim dijelovima svijeta brinu o svojim klijentima kroz razne tutorijale, edukacije i druženja uživo.

Tako je nakon dvije godine izbivanja zbog epidemološke situacije, Odoo odlučio ponovno pokrenuti svoju Roadshow turneju po gradovima diljem svijeta, pa će tako nakon Bruxellessa, Dubaija, Berlina, Bangkoka i drugih svjetskih gradova Odoo stručnjaci gostovati i u Zagrebu.

Što je Odoo Roadshow?

Odoo svake godine predstavlja novu verziju svog softvera, a ovaj događaj prava je prilika za cjelovitu demonstraciju i prezentaciju Odoo rješenja. Odoo Roadshow ovim događajem želi okupiti poslovne ljude, voditelje timova, IT stručnjake i pružatelje usluga iz cijeloga svijeta kako bismo formirali zajednicu posvećenu učenju o rješenjima za upravljanje poslovanjem. Nakon cjelovite prezentacije s nizom prezentera, Odoo službenih partnera slijedi networking session na kojem možete proširiti svoju profesionalnu mrežu uz čašu pjenušca i ukusne zalogaje.

Kako izgleda Roadshow možete pogledati OVDJE

Odoo Roadshow u Zagrebu, kada i gdje?

Odoo Roadshow u Zagrebu održat će se u hotelu Dubrovnik, Gajeva 1 od 18 do 21 sat, a program uključuje uvodnu dobrodošlicu, prezentaciju na engleskom jeziku i networking.

Kao Odoo partneri s radošću ćemo vas upoznati s prednostima u svijetu najčešće korištenog poslovnog softvera

Dođite i otkrijte, zajedno s našim stručnjacima, nebrojene mogućnosti koje Odoo softver nudi svim sektorima.

Odoo vam može pomoći u razvoju vašeg poslovanja s potpuno integriranim paketom aplikacija koje će zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe. Ne čekajte više, nego nam se pridružite 😉

Čekamo vas!

Odoo aplikacije dostupne su i na našoj službenoj web stranici poslovnaplikacija.com

O Odoo-u se možete upoznati i na Odoo službenoj web stranici odoo.com

Pretplatite se na naš službeni YouTube kanal i pogledajte turorijale o mogućnostima pojedinim Odoo modula prevedene na hrvatski jezik: ServisiRAM