odoo e commerce

Odoo eCommerce/Kako upravljati proizvodima

Odoo eCommerce integracija pojednostavljuje zadatak dizajniranja i uređivanja pojedinosti o proizvodu. Osim toga, besprijekorno se integrira s podacima o zalihama i automatski uklanja proizvode sa zaliha iz vaše e-trgovine.

Uvod:

posljednje vrijeme većina trgovaca na malo prebacuje svoje poslovanje na e-trgovinu kako bi povećali svoje prihode. Porast prodaje putem web shopova naročito je zabilježen tijekom pandemije Covid-a 19, kada su fizičke trgovine silom prilika morale prestati s poslovanjem. No, da bi web trgovina bila uspješna te zaista privukla posjetitelje koji bi zaista nešto i kupili mora biti pregledna i funkcionalna. Stoga je bitno odabrati pravi softver za e- trgovinu koji bi vam omogućio opsežan doseg i vidljivost na internetu. Istodobno, nužno je razmotriti rješenje koje nudi brojne mogućnosti, veću fleksibilnost i bolju kontrolu nad vašom strategijom e-trgovine.

Mi web trgovinu našim klijentima najčešće radimo u Odoo-u.

Zašto Odoo?

Stotinu je rješenja za e.trgovinu i teško ih odabrati. Mi svojim klijentima sugeriramo web trgovinu u Odoo-u zbog funkcionalnosti i zato što je sve na jednome mjestu. Naime, Odoo pruža sveobuhvatno rješenje za e-trgovinu koja se integrira s drugim Odoo poslovnim aplikacijama. Odoo e-Commerce donosi nekoliko jedinstvenih prednosti i bolju marketinšku podršku tvrtkama koje posluju putem web trgovine.

Glavne prednosti integracije web trgovine u Odoo-u

Proizvodi na vašim stranicama moraju izgledati vrlo atraktivno, bez dugih opisa. Naime, dugi opisi proizvoda na stranicama dosadnog izgleda zastarjeli su, ostavljaju dojam nebrige i najčešće odbijaju kupce. Vaša web trgovina mora imati visokokvalitetne stranice kako biste postigli maksimalnu privlačnost, a to možete postići s Odoo eCommerce modulom koji omogućuje izradu lijepih stranica s proizvodima, a sastoje se od nekoliko elemenata koji su pažljivo postavljeni pomoću „drag&drop” značajke. U Odoo-u možete prilagoditi izgled, boju i temu svoje web trgovine, te unijeti promjene u posljednji trenutak kako biste ispunili očekivanja svojih kupaca. Zapravo, izmjene i poboljšanja mogu se unositi u redovitim intervalima kako bi se vašoj web trgovini dodalo više mogućnosti.

Besprijekorno upravljanje proizvodima

Vlasnici e -trgovine moraju moći lako upravljati svojom internetskom trgovinom i predstaviti svoje proizvode na najbolji mogući način. Stoga je važno pravodobno ažurirati katalog proizvoda i ukloniti proizvode na skladištu. Odoo-eCommerce integracija pojednostavljuje zadatak dizajniranja i uređivanja pojedinosti o proizvodu. Osim toga, besprijekorno se integrira s podacima o zalihama i automatski uklanja proizvode sa zaliha iz vaše e-trgovine.

Plaćanje u jednom koraku

Kada se i odluče na kupnju, kupci često odustanu usred transakcije zbog dugotrajnih procesa plaćanja. Vrlo je važno osigurati da proces plaćanja bude kratak. Odoo vam nudi praktičnost plaćanja u jednom koraku, čineći transakcije kratkim i lakim za korištenje. Osim toga, omogućuje vlasnicima tvrtki stvaranje prilagođene odjave prema njihovim potrebama.

Baza podataka o korisnicima

Odoo integracija e -trgovine omogućuje tvrtkama održavanje opsežne baze podataka o klijentima koja sadrži njihovu prošlu evidenciju o kupnji, popise želja i povijest pregledavanja. Te podatke vlasnici web trgovine mogu koristiti za poboljšanje svojih marketinških kampanja ili za izmjene na svojoj web stranici e-trgovine ili mobilnoj aplikaciji.

Integracije pristupnika za plaćanje

Opcije plaćanja različite su za svako poduzeće jer je teško pronaći jedinstveno rješenje za e-trgovinu. Međutim, radi njihove udobnosti, kupci moraju imati dovoljno mogućnosti plaćanja za odabir. Odoo proširenja i dodaci omogućuju tvrtkama integraciju i prilagodbu različitih vrsta modula plaćanja poput PayPal -a, kreditnih/debitnih kartica, novčanika, kriptovaluta i drugih.

Opsežni moduli

Odoo nudi niz modula koji se mogu integrirati s web lokacijom e -trgovine radi proširenja njegovih značajki i mogućnosti. S Odoovim višestrukim modulima možete upravljati prodajom, podacima o korisnicima, skladištem, računovodstvom, ljudskim resursima, kupnjom itd. Nadalje, omogućuje vam implementaciju drugih modula, poput prodajnog mjesta vaše trgovine e -trgovine.

ERP rješenje zasnovano na oblaku

Odoo-ova rješenja zasnovana na oblaku omogućuju tvrtkama pristup njihovoj e-trgovini s bilo kojeg mjesta na svijetu s minimalnim složenostima. Odoo vam omogućuje trenutni pristup vašoj e-trgovini putem administratorske ploče na kojoj možete upravljati raznim stranicama i unositi promjene u pokretu.

Zaključak

Da bi poslovanje e -trgovine uspjelo, moraju se uzeti u obzir vitalni aspekti poput sigurnih transakcija e -trgovine, besprijekorna navigacija, jednostavan postupak odjave, atraktivan izgled trgovine itd. Odoo razvojne usluge nude velike prednosti vašim korisnicima, a tvrtkama omogućuju pojednostavljivanje i automatizaciju njihovih poslovnih procesa, a popis aplikacija možete vidjeti na našoj službenoj web stranici ProgRAM;

Želite li otvoriti web trgovinu, rado ćemo vas savjetovati: PromoviRAM/kontakt