Odoo14

Što je Odoo 14 ?

Svake godine Odoo izdaje novu verziju s dodanim funkcijama i promjenama koje nude poboljšane module, još od svog prvog izdanja, nakon što je pokrenut Tiny ERP 2005. godine. Nakon brojnih noviteta iz godine u godinu, u listopadu 2020. lansiran je Odoo 14, do sada najinteligentnija i najbrža verzija. Nove značajke koje mogu usmjeriti vaše učinkovito poslovanje su brojne.

Značajke Odoo 14 verzije

Najnovija verzija dolazi s intuitivnim alatom koji vam omogućuje stvaranje izvješća koja se automatski ažuriraju, što znači da se svaka novi potencijalni kupac ili zatvorena prodaja automatski može dodati u izvješće, a ova je značajka integrirana u svim Odoo aplikacijama.

Jedan od noviteta je i operativna aplikacija za čišćenje podataka koja pomaže u uklanjanju netočnih, dupliciranih ili nepotpunih podataka. Uz to je Odoo radio i na poboljšanju vizuala aplikacija za Proizvodnju i Inventar. Nekoliko izbornika dodano je ili premješteno na prikladniji položaj kako bi se pružio bolji prikaz svih procesa. Poboljšana je i dostupnost proizvoda gdje se može i pristupiti izvješću o svakom proizvodu koji se koristi u robnom nalogu. Statusi transfera i zakazani datumi su prikazani u bojama i puno su lakši za čitanje, a izmijenjene su i proizvodne narudžbe, što je također vrlo važno. Uz to je Odoo-ov PoS sada sto posto prilagođen mobilnim uređajima tako da možete promijeniti PoS konfiguraciju dok je sesija otvorena.

Graditelj web stranica je intuitivniji, s više opcija, prilagodbi, widgeta i blokova, a za bolju poziciju na web tražilicama dodana je i veza na Google Search Console.
Ovo su samo neki od noviteta koji mogu pomoći boljem poslovanju i rastu vaše tvrtke. Ako tek uplovljavate u poduzetničke vode, za dobar početak na raspolaganju su besplatne aplikacije.
Popis funkcionalnosti besplatnog softvera i zaštićenih dodatnih značajki možete pronaći na ProgRAM