Odoo accounting servisiram

Odoo računovodstvo

Iako ima svog knjigovođu, gotovo svaki samostalni poduzetnik želi imati sve pod kontrolom. Pa, tako i Luka. Luka je vlasnik malog pogona za izradu zdravih kolača. Ima petnaestak zaposlenika. Voli sve nadzirati- od učinka proizvodnje, rezultata zaposlenika, podjelu zadataka, prodaju, marketing i zadovoljstvo kupaca. Luka ima i svoje dobavljače s kojima redovito kontaktira, i naravno, želi pod kontrolom imati svaku ulaznu i izlaznu fakturu, svaki ugovor i sva plaćanja, te obveze prema državi, koje kao i svaki poduzetnik, mora izvršavati.

A evo kako Luka to sve stiže…

Za svaku radnju ima poseban dokument koji pohranjuje u računalo. Što je više obaveza, više je i papira. Za pisanje novog dokumenta treba vremena. Tu su još i fakture, zbrajanja i oduzimanja. Spremljeni dokumenti u njegovom su računalu i nemoguće ih je izmjenjivati izvan lokalne mreže. No, Luka je stalno izvan ureda i knjigovođu posjećuje svakih pet minuta. Umoran i iscrpljen od prevelikog broja podataka u glavi i izgubljenog vremena, Luka je svjestan samo jedne stvari – mora modernizirati svoje poslovanje.

Modernizacija poslovanja u Odoo poslovnom softveru

Luka je modernizirao poslovanje i sada je sve lakše. Zahvaljujući Odoo poslovnom softveru, svi podaci su na jednome mjestu, a dostupni su s bilo kojeg uređaja i u bilo koje vrijeme. Pod nadzor je stavio i – financije.

Odoo – sve je na jednome mjestu

Odoo aplikacije savršeno su integrirane jedne s drugom, a s Odoo aplikacijom za računovodstvo moguć je pristup svim podacima u stvarnom vremenu bilo gdje u svijetu, u različitim zemljama i na različitim jezicima. Fakture se mogu uspostavljati i slati s bilo kojeg uređaja i u nekoliko klikova, a ponude i računi mogu se slati i s mobilnih uređaja. Nema više nepotrebnih koraka, spremanja dokumenata na računalima, otvaranja mailova i prilaganja datoteke. Kao i kod mnogo drugih stvari i kontrola troškova znatno je pojednostavljena, pa se svaki poduzetnik poput Luke lakše može posvetiti svojoj djelatnosti i omogućiti rast svoje tvrtke.

Sve informacije Odoo poslovnom softveru na ProgRAM