servisiram

Free Delivery-besplatna dostava do nas!

Isplašili nas virusom, a vani je sve hladnije! Preporuka je da ostanete u svom domu ili da naizmjenično radite u uredu i da što manje izlazite. No, računalo ne radi kako treba, „šteka” i trebate hitno pomoć. Slobodno se javite nama da naručimo dostavu za Vaš laptop ili uređaj do našeg servisa. Nakon zaprimanja uređaja dobit ćete ponudu popravka na Vaš e-mail.

Kao i za dolazak u servis, za dostavu se možete naručiti na našoj FB stranici: https://www.facebook.com/servisiram

Smanjimo gužvu!

Online se možete naručiti za naše standardne usluge kao što su čišćenje prijenosnog računala, usluga čišćenja prašine, reinstalacija operativnog sustava, čišćenje unutrašnjosti ekrana.
Za one koji ne mogu ili ne smiju izlaziti nudimo Covid uslugu servisa na daljinu.
Ima i onih koji zbog prirode posla ipak moraju izlaziti, ali su podložniji zarazama i osjetljivija su zdravlja. Za osobe koje se zbog toga ne žele sretati s drugim ljudima, samo za njih u sklopu Covid usluge imamo rezervirano vrijeme predaje i podizanja uređaja u trajanju petnaest minuta, a naručiti se mogu online!

Transparentno bez skrivenih troškova!

Imate svoju profesiju i naravno da o računalima, pa tako i o uzrocima kvarova ne znate mnogo. Nitko od Vas to ni ne traži. Možda ste imali i neugodnih iskustava. Vaš serviser preuzeo je računalo samo da ga očisti od prašine, a na kraju se uspostavilo da mu treba remont od glave do pete, te ste za to nepredviđeno platili masnu cijenu i na kraju se osjetili i prevarenima. Bojite li se da se ne ponovi isto? Zato Vam naš profesionalni tim stoji na usluzi, a sve što radimo, radimo transparentno i bez skrivenih troškova. Kada uređaj dođe do nas, napravimo dijagnozu kvara. Nakon toga šaljemo ponudu popravka. Tek nakon toga odlučujete hoćete li popravljati uređaj ili ne.
Uz to, Vaš uređaj fotografiramo, a fotografiju povratno šaljemo na Vaš e-mail kako bismo Vas uvjerili da se prilikom transporta nije (dodatno) oštetio.

Prednosti online dostave:

Naručujete popravak iz udobnosti svog doma ili direktno iz ureda
Ne gubite vrijeme čekajući na dijagnozu kvara
Komunikacija je brza, dokumentirana i transparentna
Zbog svog zdravlja i zdravlja drugih želite sretati što manje ljudi, unaprijed rezerviramo 15 minuta samo za Vas!

RamServis zaokružuje priču IT servisa. Vršimo popravke prijenosnih i stolnih računala, audio opreme, te usluge savjetovanja, implementaciju ERP i CRM sustava, te pružamo kompletnu podršku malih, srednjih i velikih poduzeća.
Za sve informacije stojimo na raspolaganju! https://ram-servis.hr/