e-mail, mail, contact

Zašto otvoriti poslovnu e-mail adresu?

Otvorili ste tvrtku, a uplivom u poslovne vode, većinu komunikacija uspostavljate putem e-pošte. Imate svoju gmail ili yahoo adresu, no nitko vam ne odgovara, dapače i ne doživljava vas ozbiljno. Komunikacija putem e pošte je mali ali vrlo važan korak u pokretanju vašeg poslovanja i svaki vlasnik svoje tvrtke trebao bi imati svoju e-mail adresu s imenom i prezimenom u nazivu domene tvrtke čime partnerima i klijentima pokazuje profesionalnost.

Osim što će vas vaši primatelji shvatiti ozbiljno, otvaranje poslovne e – pošte ujedno je i promidžba vaše tvrtke. Naime, i svaki vaš zaposlenik šalje e-mail s imenom i prezimenom ili nazivom odjela u domeni vaše tvrtke svim poslovnim partnerima.
Adresa vaše e-pošte koristi istu domenu kao i vaša službena web stranica, čime vaš primatelj automatski dobiva i obavijest o otkrivanju vaše web stranice.

Kako otvoriti poslovni e-mail?

Otvaranje poslovne e-pošte jednostavno je i brzo. Svi poslovni subjekti u Republici Hrvatskoj imaju pravo na jednu besplatnu .hr domenu koju mogu registrirati na CARNet – ovim web stranicama.

Besplatnu .hr domenu mogu registrirati pravne osobe – trgovačka društva, udruge, političke stranke i ostale organizacije s pravnom osobnošću te fizičke osobe koje obavljaju registriranu djelatnost u Republici Hrvatskoj (obrtnici, liječnici, umjetnici i drugi).

Želite li pokazati nešto svoje, neki proizvod ili izum, primjerice ili imati svoj blog, a sve to samo pod vlastitim imenom i prezimenom za vas je pravo rješenje from. hr besplatna domena na koju imaju pravo sve fizičke osobe u Republici Hrvatskoj te strane fizičke osobe s boravištem u Republici Hrvatskoj.
Sve informacije o registraciji besplatnih .hr i from. hr domena možete naći na CARNET -ovim web stranicama.

Nakon registracije domene sljedeći korak je hosting, kojeg možete ugovoriti kod nas i imamo više opcija.
Registrirajte besplatnu domenu jer otvaranjem poslovne e-pošte pokazujete poslovnu vjerodostojnost partnerima, klijentima i kupcima.
Ostalo je na nama! Obratite nam se s povjerenjem na RAM-HOSTING